Home > Ati Display > Ati Display Driver Werkt Niet Naar Behoren

Ati Display Driver Werkt Niet Naar Behoren

Nu heb ik zelf ooit zoiets aan de hand gehad, en dat kwa, doordat Windows bij het herstellen zelf de standaard beeldschermdriver had geinstalleerd. Het is de garantie die telt. Zodra ik in mijn CCC kan komen zou ik inderdaad die aanpassing kunnen doen dat die bij speciale programma's de niet geïntegreerde videokaart zou moeten gebruiken. Als standaard, probeert het stuurprogramma uw bus type automatisch te herkennen, maar soms gebeurt dit niet correct. have a peek here

DutchOwnage13 August 2013, 14:18Ik ben nogal een noob met computers, weet niet precies wat de bios is en hoe ik daar moet komen? DutchOwnage 1 August 2013, 10:39Omdat ik toen ik Skyrim speelde merkte dat mijn laptop niet mijn 'goede' videokaart gebruikte. Veel spelplezier!!!! Die onder "driver-grafische kaart" en dan die van AMD HD grafische driver?

Hier zijn wat screenshots. http://s281.photobucket.com/user/tut...0polder?sort=3 https://www.facebook.com/profile.php?id=100008593234290 Met citaat reageren 23 januari 2010,12:36 #5 theokus Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht Bezoek website Senior Member Geregistreerd: 10 augustus 2002 Re: beeldschermstuurprogramma reageert niet meer en is hersteld Ook nu bij Windows 10 heeft Steinberg (van Cubase) geadviseerd niet te. Eerste voorbereidingen Als uw huidige configuratie werkt, maakt u een backup van uw xorg.conf (als u die heeft: vanaf openSUSE 11.4 en hoger alleen als u die zelf hebt toegevoegd).

Sorry, 'k heb niet zo veel ervaring in die dingen In principe komen die pc's allemaal met dezelfde image en heb je dus niet de laatste versie. Heb je al recovery dvd's gemaakt? Nu heb ik zelf ooit zoiets aan de hand gehad, en dat kwa, doordat Windows bij het herstellen zelf de standaard beeldschermdriver had geinstalleerd. al de rest is meestal verloren tijd.

Maar de basis is wel, dat je dat in CCC moet kunnen instellen. Niemand in de buurt met wat PC-kennis op dat vlak? Wat bracht je ertoe om zelf CCC op te halen? i thought about this Tenslotte is je PC spiksplinternieuw hé.

Dan eerst alle updates binnen halen van W7 en kijken hoe dan je games draaien. ColorTiling Option "ColorTiling" "on" Ook hier worden de 3D prestaties beter van. Ubi bene, ibi patria. Steek er zelfs nog meerdere harde schijven in, wat heeft dat te maken met de originele garantie?

Ik zie dat ze een driver update hebben voor de grafische kaart voor de 64-bit versie. http://support.amd.com/en-us/download Daarbij mocht er een driver probleem zijn zal Win 7 zelf naar een oplossing zoeken. (Als hij op het net is aangesloten zal dit opgelost worden in 9 van de 10 Ik bedoel met welk doel? We willen ALLE niet-Windows VGA drivers opruimen en daarna de juiste drivers installeren.Om VGA drivers op te ruimen, is een handig programmaatje beschikbaar : -hoe toepasselijk- Display Driver Uninstaller Deze is

Niekie3025 August 2013, 00:30Ga eens naar deze site; http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Kies daar in het bovenste schermpje voor "notebook" en in het 2e schermpje voor automatic detect. navigate here Je ziet ook vaak dat bij het aanmeld scherm het beeld even op zwart springt en daarna weer terugkomt.Het lijkt er dan ook op dat er een issue is met de Canon: EOS 5D | EF 24mm f/2.8 | EF 50mm f/1.8 MK1 | Tokina 17-35mm f/4 AT-X Pro FX | Met citaat reageren 24 januari 2010,10:33 #18 Vicky Bekijk profiel Bekijk Daarom raden wij u aan om eerst deze how to forum post te lezen, voordat u verder gaat.

AccelDFS Option "AccelDFS" "on" Dit staat standaard op "off" op AGP kaarten en standaard op "on" bij andere kaarten. Forums Actieve onderwerpen Eigen berichten ↑ Naar het begin van de pagina Help Regels Over Bokt.nl Adverteren Ledenlijst © Bokt.nl Powered by phpBB [ Sleipnir | Time : 65ms (DB: 41ms) Niek vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd. Check This Out Het is niet altijd zo dat hetgeen vastloopt ook de oorzaak is van het probleem.

Die updates installeren kan in ieder geval geen kwaad. Eigenschappen nemen van de display adapter, waar je ergens nvidia ziet staan. Twee dagen na aankoop ???

grt,bouk.

Als ik via apparaatbeheer de intel HD graphics uitschakel en alleen de Radeon aan laat staan, geeft het spel de melding dat het niet meer werkt. Bokt.nl Forums Markt Wiki Nieuws Registreren Inloggen Actieve onderwerpen Forums Zoek op hele forum Sla Huiskamer-forums over Uitgebreid zoeken ▼ Informatie Het opgevraagde onderwerp bestaat niet. Daarna weer vanaf de HP site de oorspronkelijke driver etc. Skyrim was onspeelbaar qua graphics en Tomb Raider werkte zelfs helemaal niet meer.

Groetjes Vicky Welkom op mijn nieuwe website :http://vickysgallery.com Met citaat reageren 23 januari 2010,21:56 #10 ccc Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht Junior Member Geregistreerd: 1 februari 2006 Re: beeldschermstuurprogramma reageert niet Tegenwoordig kunnen we kiezen tussen Analoge (ouderwets) of Digitale signalen voor Audio en/of Video. Deze instelling aanpassen aan uw bus type kan de prestaties verbeteren. this contact form All content is made available under the terms of the GNU Free Documentation License version 1.2 ("GFDL") unless expressly otherwise indicated. | Terms of site Belgiumdigital.com in samenwerking met Shoot.be home

En wat heb je op dat moment even daarvoor als laatste gedaan ? Meestal als je dit programma hebt laten lopen krijg je een melding wat fout is pmet de pc. De eerste zware fout die ik beschrijf in mijn eerste bericht is gekomen door het inlezen van de CD met de software van mijn Sony camera dus niet door het verplaatsen Het lijkt er nu op dat de grafische kaart hapert of zelfs stuk is.

Blacklist Het propriëtaire stuurprogramma zet radeon op een blacklist zodat zeker is gesteld dat de radeon kernelmodule niet door de kernel wordt geladen. Dat kan onder meer door het volgende commando in te voeren in de terminal: $ su -c'lspci' Voorbeeld output: 00:00.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] Family 12h Processor Root Complex Author Write something about yourself. Sorry, 'k heb niet zo veel ervaring in die dingen Groetjes Vicky Welkom op mijn nieuwe website :http://vickysgallery.com Met citaat reageren 23 januari 2010,21:46 #8 ccc Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht

Niek willie14 September 2013, 08:09Welke kaart staat er als primair ingesteld of is geactiveerd in het bios DutchOwnage15 November 2013, 14:15Het is opgelost. Ik heb op mijn bureaublad geen instellingen van ATI staan waarmee ik in 3d configuraties kom. BD0388BE Een website Met citaat reageren 23 januari 2010,20:24 #6 ccc Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht Junior Member Geregistreerd: 1 februari 2006 Re: beeldschermstuurprogramma reageert niet meer en is hersteld Ik Alvast bedankt Laatst gewijzigd door Vicky; 29 januari 2010 om 18:19 Groetjes Vicky Welkom op mijn nieuwe website :http://vickysgallery.com Met citaat reageren 23 januari 2010,12:30 #2 Lanthon Bekijk profiel Bekijk forumberichten

De kans is ook groot dat die driver/software voor uw Sony camera niet 100% compatibel is als net daarna een probleem begon, ik zou eerder daar eens gaan zien of er Bij de beschrijving van de driver staat: Update voor NVIDIA Unified grafische driver lost compatibiliteitsproblemen op bij aansluiting van een HP w2207h monitor via een HDMI-verbinding. Doet het probleem zich ook voor als je geen bijkomende software of hardware installeert? Wees dus even voorzichtig en noteer wat je doet.

Probeer eerst die van HP. Registreer Help Berichten van vandaag Albums Overzicht albums Overzicht afbeeldingen FAQ Kalender Forum Overige forums Chit Chat beeldschermstuurprogramma reageert niet meer en is hersteld Als dit je eerste bezoek is, bekijk Als u er niet uitkomt, wendt u zich dan tot forum:https://forums.opensuse.org/nederlands-dutch/ Het stuurprogramma configureren Op dit moment configureert openSUSE alle AMD grafische hardware automagisch.