Home > Ati Display > Ati Display Driver Werkt Niet Meer Naar Behoren

Ati Display Driver Werkt Niet Meer Naar Behoren

Tenzij je die kan laten draaien in XP compatibiliteits modus, zou kunnen een oplossing zijn. Daarna elke dag minstens ťťn keer krijg ik de boodschap : beeldschermstuurprogramma reageert niet meer en is hersteld . Het is de garantie die telt. Blijkbaar draaide hij niet stabiel op die overclocked waarden. http://tbapplication.com/ati-display/ati-display-driver-werkt-niet-naar-behoren.html

Die doet het nog goed, maar is wel vrij basic en de prestaties zijn niet heel denderend. Opnieuw opstarten gaf een fout in de driver. Wat mij opviel was dat de letters ... ccc24 januari 2010, 22:40Hier iets echt stom... https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_vista-windows_install/probleem-grafische-driver/c055536e-c225-4c7c-8150-7236cadea42b

Reply Lara 13/10/2013 at 12:05 :( Ik heb alles gedaan wat moest, terug gezocht of het 32 of 64bit moest zijn. Hopelijk is mijn probleem hiermee opgelost ;) nete25 januari 2010, 11:13Enne, onder Win 7 64- bit draait ook IE8 32- bit probleemloos! Door de diversiteit in verschillende systemen zijn dergelijke situaties niet te vergelijken. Anoniem 1 3 jaren, 11 maanden geleden Videokaarten en monitoren Een nieuwe Videokaart, nieuwe PSU nodig?

Het gaat hier elke keer om Intel HD Graphics VGA kaarten in combinatie met ATI of nVidia. Men kwam uit op ongeveer 1% performance increase. een geluk want anders zou het schoon zijn. Updaten van Flash hielp vrijwel altijd.

Dat is nieuws voor mij, zelfs met steam moet het handmatig. +1 dcm360 @MeNTaL_TO • 30 maart 2012 11:34 Er zit tegenwoordig een functie in CCC die kijkt of er een Dit moet je doen Apps & Software Apps & Software Zo gebruik je Instagram zonder mobiele telefoon Hoe maak je Instagram-filters minder intens? Best mogelijk Theo, maar ik geloof nooit dat die merken een pc op de markt gaan brengen met driver problemen. https://tweakers.net/downloads/28046/amd-catalyst-123.html Zodoende stonden er meerdere beeldschermdrivers actief.

VerSeg24 januari 2010, 01:50Vicky, Ik denk, dat je hem beter terug binnengeeft. Maakt niet uit wat je doet, elke keer komt de melding weer terug. Net een D-link WiFI antenne gekocht voor een wat oudere laptop. En als ik dus mijn Intel uitzet en alleen de Radeon aan laat staan werken de programma's niet meer naar behoren.

Bij de beschrijving van de driver staat: Update voor NVIDIA Unified grafische driver lost compatibiliteitsproblemen op bij aansluiting van een HP w2207h monitor via een HDMI-verbinding. Anoniem 1 3 jaren, 10 maanden geleden Videokaarten en monitoren andere videokaart? Anoniem 1 3 jaren, 11 maanden geleden Videokaarten en monitoren Heeft het zin Heb momenteel nog steeds een oude computer en vroeg me af of ik hem ietjes kon upgraden als ik er Een nieuwe videodriver zoals door anderen aangehaald "kan" natuurlijk een oplossing bieden in sommige gevallen maar is ook maar een gok en het resultaat weet men pas na de test.

En dit moet sommige problemen oplossen mbt. (over)clocken van de kaarten. navigate here Theme created by Justin S. De naam en map van het hierboven genoemde programma zou je dan moeten vervangen door de exe van je game. Heb alles van ATI en CCC en wat dan ook verwijderd..

Grtz, RF Da's juist, Red Falcon, en de IE8 64 bit draait ook tot je Flash Player nodig hebt. In de volgende stap gaan we hiermee aan de slag om de juiste drivers te downloaden voor uw systeem. 2. Ik heb een HD6870 erin zitten maar werkt al vanaf het begin niet met CCC. Check This Out Zo kun je allerlei toetsenbordproblemen oplossen Smartphone Smartphone Zo gebruik je Instagram zonder mobiele telefoon Wat moet je doen als je iPhone niet meer uit wil?

Anoniem 1 4 jaren geleden Videokaarten en monitoren Nieuwe monitor Hoi iedereen; Ik ben nieuw hier op dit forum. Als je nu TTS3 of TTS4 start, wordt gebruik gemaakt van de 3D omgeving van de juiste grafische kaart. grt,bouk.Als je een HP computer open doet, ben je helemaal geen garantie kwijt.

Grtz, RF Je moet eens googlen op de foutmeldingen die Vicky aangeeft.

Natuurlijk als het over de grafische kaart gaat he. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.E-mail: Je aanvraag is verstuurdEr is een e-mail verstuurd naar .Wachtwoord herstellenWachtwoord: Wachtwoord herstellenJe wachtwoord is aangepast.Dit token Moeilijk in te schatten of dat de overeenkomt met die nummer in mijn post. Daar staan 3 links.

Het komt er dus op neer dat je iets anders benoemt met 'AMD hun leuke auto update feature' in je eerder post +1 suddenjob @Theodor • 29 maart 2012 13:07 Ik Ligt de fout bij de gebruiker? Overigens heb ik er niet echt last van want ik zet m'n pc vrijwel nooit in slaapstand. this contact form Probeer dan de PC eens enkele uren uit.